Robert-J. van Es

Internet Ondernemer & Verandermanager

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers. Zij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Zij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen zij door samen met hun klanten duurzaam te innoveren.

Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben zij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Hun kracht is dat zij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van hun klant door hun kennis van hun organisatie, hun markten en de lokale wet- en regelgeving. Zij willen samen met hun klanten duurzaam innoveren.

Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Innovaties volgen elkaar snel op en zijn van grote invloed op ons werk en onze leefomgeving. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. Zij maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben zij diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX). In 2015 behaalde Ordina een omzet van EUR 348 miljoen.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.