Robert-J. van Es

Internet Ondernemer & Verandermanager

Mijn persoonlijke site is live en dit is pas het begin ….!

Mijn persoonlijke site in de vorm van een soort digitale c.v. is live.

Het idee om een soort digitale c.v.  als website te creëren op een domein met mijn volledige naam is al jaren geleden ontstaan. Destijds ook direct mijn eigen naam als domeinnaam geregistreerd. Helaas nooit de tijd gevonden en wellicht ook niet de juiste inspiratie om hier iets mee te doen. Tot een maand geleden.

Al jaren loopt er een proces in mij om mijn kennis en ervaring met anderen te gaan delen. Het moeilijkst voor mij was om vast te stellen wat ik nu precies wilde gaan delen. Waar zit de 'echte' passie in mijn werk? Daar waar je 'echte' passie zit is juist hetgeen je moet delen, omdat dit het terrein is waarin je excelleert. Veel mensen beseffen dit niet bewust. Na heel veel lezen en toepassen van zelfexpressie en zelfreflectie in de afgelopen jaren is bij mij het kwartje gevallen 'wat nu echt mijn ding is'. Sinds ik dit weet draait mijn inspiratiebron op volle toeren en is het slechts kanaliseren voor mij om niet alles tegelijk te willen gaan doen.

Deze persoonlijke site is deel 1 in mijn plannen. Ik zie het zelf als een stukje branding van mijn persoon als merk.

Deel 2 is mijn nieuwe business gebouwd rond mijn 'echte passie'. Zodra ik hiervan een en ander concreet genoeg heb uitgewerkt, komt dit ook live en zal ik hier zeker over berichten in mijn blog.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.